Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، با مصوبه جدید کنکوری و تغییر سازوکار پذیرش دانشجو، معدل دوره دبیرستان سهم ۶۰ درصدی و کنکور سهم ۴۰ درصدی در پذیرش دانشجویان خواهد داشت.

طبق مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی، کنکور دو بار در سال برگزار می‌شود و بر این اساس ثبت‌نام کنکور کارشناسی ۱۴۰۲ برای نوبت اول، ۸ تا ۱۴ آبان ۱۴۰۱ و برای نوبت دوم، ۱۵ تا ۲۱ فرودین ۱۴۰۲ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبت نخست کنکور ۱۴۰۲، پنج‌شنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ دی ۱۴۰۱ و نوبت دوم، چهارشنبه و پنج‌شنبه ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۲ است.

سید جلال موسوی مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاست‌های آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری  در یک برنامه رادیویی اظهار کرد: کنکور به صورت پلکانی حذف خواهد و از سهم ۴۰ درصدی کنکور در پذیرش دانشجو آغاز کرده‌ایم، در بازه ۵ ساله وضعیت بررسی می‌شود و اگر آموزش و پرورش بتواند ایده‌آل‌ مدنظر شورای عالی انقلاب فرهنگی را تامین کند، کنکور حذف می‌شود.

بیشتر بخوانید: 

خبر مهم درباره کنکور دکتری ۱۴۰۲ | جزئیاتی که داوطلبان دکتری باید بدانند  هشدار درباره یک مصوبه کنکوری؛ دیگر چیزی به اسم عدالت در جمهوری اسلامی باقی نمی‌ ماند | رفراندومی برای تغییر قانون اساسی برگزار نشده است که...

وی افزود: یکی از دلایل موفقیت موسسات کنکور و کسب درآمد زیاد این است که در مدارس تشریحی درس داده و امتحان می‌گیرند بنابراین دانش‌آموزان تست‌زنی را نمی‌دانند و برای یادگیری آزمون‌های تستی در موسسات کنکور ثبت‌نام می‌کنند.

نتایج بهتر کنکور از آن اقشار پولدار

مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاست‌های آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری گفت: نتیجه کنکور نشان می‌دهد اقشار موفق و پولدار رتبه بهتری کسب می‌کنند. در بررسی رتبه‌های زیر ۳ هزار متوجه شدیم ۸۶ درصد پذیرفته‌شدگان دانشگاه شریف از سه دهک بالای جامعه هستند.

موسوی بیان کرد: در کنکور ۱۴۰۲، دروس عمومی به صورت تشریحی برگزار می‌شود و در کنکور، دروس عمومی نداریم.

مصوبه کنکوری لغو نمی‌شود

وی با اشاره به اینکه در کنکور ۱۴۰۲، نمرات تشریحی سهم ۴۰ درصدی دارد، در پاسخ به این پرسش که آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه کنکوری را لغو خواهد کرد یا نه، مطرح کرد: خیر؛ مصوبه را تغییر نمی‌دهیم چرا که رئیس جمهور آن را امضا کرده است؛ از سوی دیگر طبق نظر رهبر انقلاب در مواردی که شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود کرده است، مجلس نمی‌تواند ورود کند و بالعکس.

موسوی متذکر شد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم قانون است و در موضوع کنکور جلسات متعددی با مجلس داشتیم و نتیجه بحث این بود که مصوبه توسط رئیس جمهور ابلاغ شود.

کد خبر 699516 منبع: تسنیم برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران دانشگاه - دانشجو شورای عالی انقلاب فرهنگی کنکور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه های ایران دانشگاه دانشجو شورای عالی انقلاب فرهنگی کنکور شورای عالی انقلاب فرهنگی کنکور ۱۴۰۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟

بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تشریح کرد و از تلاش‌ها برای تصویب طرح مذکور تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم خبر داد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درخصوص آخرین وضعیت رسیدگی به طرح ساماندهی و رفع ایرادات آن، گفت: بعد از ایراداتی که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این مصوبه داشتند قرار شد که آقای اسماعیلی رییس کمیسیون مذاکراتی با اعضای هیات عالی نظارت مجمع داشته باشند و همچنین آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس هم رایزنی‌هایی با اعضای هیات عالی و مجمع داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.

حسینی در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید با توجه به روند پیش‌رو این مصوبه به عمر این مجلس برسد یا زمان‌بر شود؟»، اظهار داشت: ما به برخی از مصوبات این طرح اصرار داریم که اگر آقایان هیات عالی نظارت به اقناع نرسند و اصرار کمیسیون را قبول نکنند امکان به نتیجه رسیدن در این مجلس بعید است، اما در صورت اقناع عزیزان و همکاری آنها این اقدام شدنی است.

وی گفت: رییس مجلس هم پیگیر این مساله است تا بتوانیم این طرح را به عنوان یکی از گام‌های مهم مجلس یازدهم به نتیجه برسانیم.

با این اوصاف، ظاهراً تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس دوازدهم موکول شده است که علت آن با توجه به عدم رسیدن به توافق با شورای نگهبان و هیات عالی نظارت و به دلیل رای نیاوردن بعضی از نمایندگان پیگیر طرح، تلاش جهت به دست آوردن نظر مثبت هیأت نظارت و رفع ابهامات به مجلس دوازدهم موکول شده است.

به این ترتیب، فعلاً پیمانکاران در عرصه روابط کار کشور با قدرت ماندگارند و قرارداد‌های مناقصه جدید پیاپی برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # حقوق کارمندان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری
  • گزارش تلخ از جان باختن پدیده کنکور 1402
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند